Fehérnemű kategóriák

Fehérnemű márkáink
Forgalmazott márkák

Triumph, Sloggi

Több mint száz év alatt egy klasszikus sváb fűzőáru-manufaktúra szerény kezdeteiből olyan multinacionális fehérnemű gyártó vállalkozássá fejlődött, mely még ma is magántulajdonban van. A cég mintegy 120 országban képviselteti magát. Márkái, mint a Triumph, sloggi, Valisére, HOM, páratlan minőségű és kivitelezésű fehérneműt, hálóruhát, és fürdőruhát kínál világszerte.

 

 

 

Anita

Az Anita Hungária Kft. a fehérneműgyártásban igen nagy hagyományokkal rendelkező német Anita Dr. Helbig GmbH. termékeinek kizárólagos forgalmazója. Márkakereskedés kis- és nagykereskedelmi formában.
A kiváló minőségű fehérneműk és fürdőruhák nagy választéka, a vevőközpontú kereskedelem és a magas szintű szakmai hozzáértés támasztja alá a cég üzletfilozófiáját:
Szolgálni a nők minden korosztályát, minden élethelyzetben, extra méretben is !!

ANITA MATERNITY
Ami jó a mamának az jó a babának!


- A kismamák számára gyártott speciális, esztétikus és klinikailag tesztelt fehérneműk - az ANITA TERHESSÉGI és SZOPTATÓS MELLTARTÓK -, a derékfájdalmakat csökkentő TARTÓ NADRÁGOK, a KISMAMA HARISNYANADRÁGOK, KISMAMA HÁLÓINGEK és FÜRDŐRUHÁK, hatékony segítséget nyújtanak a terhesség hónapjai és a szoptatás ideje alatt is.

Melltartók a terhesség idejére
- a mellkosarak rugalmasan követik a mell növekedését, a bedolgozott mellemelő alátámasztja az egyre nehezedő mellet;
- már a terhesség legkorábbi szakaszában is ajánlott terhességi melltartót viselni, ezáltal megőrizhető a mell eredeti szép formája.

Terhességi tartó nadrágok
- segítenek a többletsúly hordozásában, csökkentik a hát- és derékpanaszok kialakulását.

Szoptatós melltartók
- a mellkosarak egyenként könnyen nyithatók és zárhatók, miközben a vállpántok nem csúsznak hátra, ami nemcsak kényelmi, de higiéniai szempontból is nagyon fontos;
- megkönnyítik a szoptatást.

Ha szeretnének terhességük alatt is aktívan dolgozni, csinosan öltözködni, szeretnék megőrizni alakjukat szülés után is, keressék a speciálisan kismamáknak kifejlesztett ANITA Maternity fehérneműket, amelyek egyedülállóan szolgálják a terhesélettani változásokat.


ANITA CLASSIX, ROSAFAIA
Ideális alakformálás, tökéletes megjelenés!

Fehérneműk, fürdőruhák extra méretben is!

Az ANITA DIVAT FEHÉRNEMŰK ÉS FÜRDŐRUHÁK nőiesek, szépek, választékuk kiterjed a hazai piacon hiányt pótló erősebb testalkatú, telt mellű nők számára készült modellekre is.
A kollekció sikerét az ötletes, alakformáló szabásvonal, az alkalmazott anyagok, minták és a színek harmonikus összhangja biztosítja. A melltartók és fürdőruhák egyes modelljei „G” kosárméretig készülnek, tökéletes tartást biztosítva telt melleknél is.

Minden nő számára fontos a kényelem, a személyre szabott egyéni stílus. Az Anita klasszikusan nőies és hódítóan fiatalos fehérnemű és fürdőruha modelljei közül mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illőt!

 

Felina, Conturelle, Unusual

FelinaA Felina csaknem minden európai országban saját értékesítési képviseletet tart fenn. A FELINA Észak-Amerikában, Skandináviában, Indiában és Kínában is jelen van. Világviszonylatban közel 6 500 kereskedő és több, mint 1 000 dolgozó- ebből 180 Mannheimben alkotja a nemzetközi FELINA team-et. A Felinának Magyarországon is van termelési központja.

 

 


Kiszállítási partnerünk az MPL futárszolgálat. (Magyar Posta logisztikai ágazata.)

MPL

- Időgarantált kiszállítás (a feladástól számított 2. napon kiszállításra kerül)
- Sikertelen kézbesítés esetén (igény szerint) 5 napig átvehető a helyi postán.
- Választható fizetési módok; átutalással, vagy átvételkor.

 

BelépésKeresés a webshopban

Kosár tartalma

Fehrnem Szalon webshop
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Triumph fehérnemű
Sloggi fehérnemű
Anita fehérnemű
Skiny fehérnemű
Felina fehérnemű
Un:usual fehérnemű