Fehérnemű kategóriák

Fehérnemű márkáink
Üzletszabályzat

Vásárlási, fizetési és szállítási feltételek

A, Eladó:

A webáruházat üzemeltető adatai:

Amiga Fashion Kft.
Székhely: 2209 Péteri, Árpád utca 14.
Levelezési cím: 2209 Péteri, Árpád utca 14.
Adószáma: 24350859-1-42
Bankszámlaszám: 11742283-20039565

B, Vásárló:
Aki a Szolgáltató Internetes Szolgáltatását igénybe veszi, azaz a Szolgáltató internetes felületén regisztráltatja magát és/vagy e felületen keresztül árut vásárol, illetve Szolgáltató internetes felületét használja.

1.) A szerződés tárgya:
Eladó által üzemeltetett Fehérneműszalon internetes áruházában megtalálható összes árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.
Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót is.
Fizetés:
- Az utánvéttel történő fizetéskor a vételárat az átvétel helyén kell megfizetni.
- Előre utalás esetén a megrendelést követően cégünk bankszámlájára kérjük utalni a vásárlás és kiszállítás összegét. Kérem, hogy addig ne utaljanak, amíg nem kaptak visszajelzést a rendelésről!
- Személyes átvétel esetén készpénzes fizetés a helyszínen.
2.) A Vásárlási Feltételek célja, közzététele és hatálya
A, A Szolgáltató az Internetes Vásárlási szolgáltatás Vásárlási feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza az internetes vásárlási szolgáltatással, illetve a Szolgáltató internetes felületének igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit, és egyéb Internetes Vásárlási Szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
B, A Vásárlási Feltételek a Szolgáltató és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatási, illetve internetes felületi szolgáltatási tevékenységére a Magyar Köztársaság hatályos anyagi jogi jogszabályai, így különösen a Polgári Törvénykönyv, valamint a magyar hatósági előírások külön kikötés nélkül is irányadóak. Jogvita esetére a Szolgáltató és a Vásárló egybehangzóan kikötik a Magyar Köztársaság bíróságai joghatóságát, valamint a magyar anyagi és eljárási jogi jogszabályok alkalmazandóságát.
C, A szolgáltatással kapcsolatos lényeges hírekről, információkról és változásokról a Szolgáltató honlapján ad tájékoztatást. A Szolgáltató jelen szerződés feltételeit egyoldalúan módosíthatja, amely módosítások ezen szerződés új verziójának közzétételétől számított 8 nap elteltével lépnek hatályba. A közzététel ezen internetes felületen kell hogy megtörténjen. Ha a Vásárló a Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatásait továbbra is igénybe veszi, az a módosítás elfogadásának minősül. A Vásárlási Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Szolgáltató az internetes vásárlási szolgáltatást biztosítja.
3.) Vásárlási Feltételek, amelyek alapján a Szolgáltató az Internetes Vásárlási Szolgáltatást nyújtja a Vásárló részére
A, A feltételek minden Vásárlóval szemben érvényesek, és hatályosak. A Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatásának használatával ezeket a szerződéses feltételeket feltétlenül és visszavonhatatlanul kötelezőnek ismeri el. A szerződés területi hatálya Magyarország, azaz a szállítási és számlázási címek kizárólag Magyarország területén lehetnek.
B, Jelen szerződésben Vásárlónak a Szolgáltató internetes felületével kapcsolatba lépő természetes személynek minősülnek, és így a Szolgáltató internetes felületével kapcsolatos tevékenységükért személyesen felelősek, függetlenül attól, hogy saját jelszóval azonosították magukat, vagy intézmény ügyfeleként kerültek kapcsolatba a Szolgáltató internetes felületével. Ha a Vásárló a Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatásait igénybe veszi, az a jelen szerződés elfogadásának minősül.
C, A szolgáltató nem vállal felelősséget az internetes felületen elhelyezett információk tartalmáért és hitelességéért.
D, A Szolgáltató nem felel a közvetlen, közvetett, előre nem látható vagy következményes károkért, illetőleg elmaradt haszonért, ideértve többek között az adatvesztésből, programok elvesztéséből, üzlet-illetve jó hírnév vesztésből eredő károkat, valamint a Szolgáltató internetes felületének és az Internetes Vásárlási Szolgáltatásának használatából vagy e használat meghiúsulásából fakadó mindenfajta kárt és veszteséget; a Szolgáltató semmilyen körülmények között sem felel a közvetlen ellenőrzési körén kívül eső okból bekövetkező károkért.
E, A Szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (Internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Vásárlási Feltételek azonban kizárólag Magyarország területére címzett és magyar számlázási címet feltüntetett megrendelésre érvényes.
F, A Szerződés a Szolgáltató internetes felületén a Vásárlási feltételek elfogadásával jön létre. A Szolgáltató internetes felületén való vásárlásnak feltétele a regisztráció. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja.
G, A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. A megrendelések maximum 100.000 Ft-ig fizethetőek a Fizetési feltételek alapján, az ezt meghaladó értékű rendelések egyedi elbírálás alá kerülnek.
H, A Szolgáltató internetes felületén történő regisztráció során a Vásárló adatai megadása után a szolgáltató rögzíti azokat, így a Vásárlónak újabb megrendeléséhez már csak felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.
4.) Szállítási feltételek:
A, A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

A Vásárló részére megrendelt árut postai kézbesítéssel szállítjuk: Előreutalás esetén  ajánlott levélként, vagy hagyományos csomagként ha megfelel a Vásárlási feltételeknek. A postai kézbesítés költségének egy részét átvállaljuk és a honlapon feltüntetett névleges díjat fizet a Vásárló. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

Házhoz szállítás az egész ország területére érvényes, szállítási címként szerepelhet lakás, vagy akár munkahely címe is, az a Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A megrendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani! Külföldi szállítási vagy számlázási cím esetén a Vásárlási feltételek 3,E. pontjában leírtak érvényesek.

5.) Fizetési feltételek
A, Utánvétes fizetés: a rendelés értékét és a kézbesítési díjat az átvételkor kell kiegyenlíteni, amely tartalmazza a szállítás és az utánvét költségeit is.

6, A Vásárló jogai és kötelezettségei

A Távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet és a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet értelmében az elállási jog időtartama 14 nap az alábbi feltételekkel:
- elállási /felmondási nyilatkozatot kötelező kitölteni,
- a vásárló elállás esetén 14 napon belül köteles a terméket feladni, (a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul kell visszaküldeni az eredeti sérülésmentes csomagolásában.)
- a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik.
A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Vásárló a csomagot átvette. Kérjük, hogy a csomag visszaküldése előtt emailben egyeztessen velünk!

7, Vitás ügyekben felek a Budapesti Békéltető testület illetékességét kötik ki:

A Budapesti Békéltető Testület székhelye:
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31
 

BelépésKeresés a webshopban

Kosár tartalma

Fehrnem Szalon webshop
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Triumph fehérnemű
Sloggi fehérnemű
Anita fehérnemű
Skiny fehérnemű
Felina fehérnemű
Un:usual fehérnemű